AUTENTIFICARE

Asociația RoElectric | București

București

Curs de Specializare Electrician în Construcții Acreditat | Sesiune Toamnă 2024

30 septembrie, 2024

Electricianul în Construcții este una dintre cele mai complexe meserii și se ocupă în principal cu montajul instalațiilor de paratrăsnet și a prizei de pământ, măsurarea parametrilor la instalațiile electrice, montajul instalațiilor electrice aferente utilajelor termice și tehnico-sanitare, montajul instalațiilor electrice interioare și exterioare de uz general, remedierea defecțiunilor apărute la instalațiile electrice.

Dacă vrei să devii cel mai bun atunci nu mai sta pe gânduri, acest curs este cel mai potrivit pentru tine!

București

Curs de Specializare Instalator Sisteme Fotovoltaice Acreditat | Sesiune în curs de programare

Ocupația de Instalator pentru sisteme fotovoltaice solare având cod COR 741103, reprezintă o specializare a personalului care activează în rândul electricienilor din construcții, pentru practicarea acesteia fiind necesară calificarea prealabilă de electrician.

Cursul de Instalator pentru sisteme fotovoltaice solare având cod COR 741103 oferta participanților posibilitatea de a dezvolta noi abilități în domeniul instalațiilor fotovoltaice.

Dacă vrei să devii cel mai bun atunci nu mai sta pe gânduri, acest curs este cel mai potrivit pentru tine!

București

Curs de Inițiere în Testarea Instalației Electrice dintr-o Clădire | Sesiune Aniversară Iulie 2024

11 iulie, 2024

Scopul testării instalațiilor electrice este în primul rând de a te asigura că oamenii și bunurile sunt păstrate în siguranță și sunt protejate în caz de defecțiune.

De asemenea, facilitează întreținerea preventivă a instalațiilor, prevenind defecțiunile grave care s-ar putea dovedi scumpe (închiderea producției etc.).

Pentru a garanta siguranța oamenilor în ceea ce privește realizarea corectă a instalații electrice și echipamentele conectate la acestea, standardele au fost în mod natural dezvoltate și actualizate.