AUTENTIFICARE

Hager România

Grupul Hager este prezent pe piața românească de 16 ani reprezentat de distribuitorul local Hager România SRL înființat în 2002 la Deva.

În anul 2004 a avut relocarea sediului în București. În anul 2017 managementul companiei a decis stabilirea sediului la Sibiu pentru a fi mai aproape de toți clienții săi și pentru a câștiga timp în procesul de livrare a produselor noastre.

Echipa Hager România este formată din 13 angajați motivați, care vă stau la dispoziție cu informații și sfaturi utile oricând aveți nevoie. Personalul de pe teren sprijină în mod activ partenerii și clienții în desfășurarea afacerilor lor din România

Schrack

Calitatea produselor, stocurile adaptate pieței, sistemul logistic bine pus la punct alături de cel mai performant sistem de comenzi online echipamente electrice pentru instalații electrice, fac ca Schrack Technik să fie unul dintre cei mai apreciați furnizori de echipamente electrice din România.

Siteco

Siteco

De mai bine de 150 de ani ne gândim în mod fiabil la viitor. Împreună cu planificatori, arhitecți, instalatori, parteneri comerciali și clienți finali. Pentru orașe și comunități, pentru facilități comerciale și recreative. Dar mai ales pentru cei care o experimentează zilnic – pentru oameni. SITECO reprezintă tehnologia de iluminat remarcabilă și soluțiile de iluminat – proiectate și realizate în Germania.

WEICON

Inca din 1947, WEICON GmbH&Co. KG fabrica produse de specialitate pentru industria din Germania. Gama de produse include adezivi si etansanti speciali, spray-uri tehnice, paste de asamblare si vaseline de inalta performanta pentru toate domeniile industriei-de la productie, la reparații si intretinere. Un alt pilon al companiei il constituie dezvoltarea, vanzarea si distributia de scule de dezizolat sub numele de marca WEICON TOOLS.

LAPP

LAPP: acest nume inseamna solutii de conectare inovatoare, niciuna precum cealalta. Brandul nostru reprezinta calitate, servicii pentru clienti si o intelegere profunda a industriilor si aplicatiilor in care sunt utilizate produsele noastre. LAPP este lider mondial pe piata de servicii integrate, furnizand totul: de la cablu, conectori si accesorii la ansambluri de cabluri complet echipate.

Promelek

Ne-am început activitatea în anul 1996, sub denumirea Promod, oferind partenerilor noștri soluții complete pentru instalații electrice de joasă şi medie tensiune și o gamă largă de servicii tehnico-comerciale de înaltă calitate. Suntem o echipă de profesioniști cu o experiență vastă acumulată în domeniu, iar în centrul preocupărilor noastre zilnice se află întotdeauna nevoile partenerilor noștri.

Hellenic Cables

Hellenic Cables este un furnizor de top de soluții de cablu fiabile, dedicat unui viitor durabil. Scopul nostru este de a contribui substanțial la schimbarea sistemică pentru o societate durabilă prin oferirea de produse și servicii avansate. Ca companie responsabilă, dorim să creăm o bază solidă pentru un prezent și un viitor mai sustenabil.

Noark

NOARK Electric este o companie internaţională care îşi construieşte structura de distribuţie în Europa. Oferim o nouã oportunitate pentru partenerii noştri de afaceri, condiţii de garanţie peste standard şi o atenţ​ie deosebitã pentru clienţii noştri. Obiectivul nostru este de a construi un brand global.

Furniture People

Furniture People este unul dintre cei mai importanți furnizori români de mobilier de birou second-hand. Oferim o gamă largă de mobilier de înaltă calitate la prețuri accesibile, facilitând crearea unui mediu de lucru confortabil și productiv. Inventarul nostru include birouri, scaune, dulapuri, mese de conferință și multe altele, toate de la mărci de top din industrie.

OBO Bettermann

Gândim și acționăm având în vedere dezvoltarea pe termen lung a companiei, fiind mereu deschiși la schimbări. Secretul succesului nostru este cooperarea bazată pe încrederea reciprocă și pe cooperarea activă a angajaților, clienților și furnizorilor.